Tooted märksõnaga fargesia bambus (6)

Suitsutatud Terav Paprika

Suitsutatud Terav Paprika

Benefici: suitsu paprika lisab sügava ja rikkaliku maitse kõikidele roogadele. Seda saab kasutada punase magusa paprika asemel, kui soovite oma roale lisada vürtsikat nooti, või Cayenne'i pipra helveste või tšilli asemel. Suitsu paprika valmistatakse nagu teised paprika pulbrid, kasutades paprikaid, mis suitsutatakse, kuivatatakse ja jahvatatakse pulbriks. See protsess annab värvi ja maitset. Värv võib varieeruda kergest punakas-oranžist kuni tumepunase ja maitse võib olla mis tahes, alates kergelt mõrkjast kuni magusani. Kasutamine: suitsu paprika on tavaline koostisosa roogades nagu gulasch, aeglaselt hautatud punase liha hautis köögiviljade, sibulate, kartulite ja hapukoorega roa peal viimistleva elemendina. Hea mõte on soojendada maitseainet oliiviõli tilga abil vähem kui minut madalal kuumusel, et vabastada selle loomulik maitse. Pakend: 125g, 250g ja lahtiselt
Basiilik

Basiilik

Kuivatatud basiiliku lehtedel on meeldiv, soe ja magus aroom ning kergelt vürtsikas maitse. Basiilik on mündipere taim. Mõned inimesed kasutavad seda külmetushaiguste, peavalude, vedelikupeetuse ja neeruprobleemide raviks. Fütoteraapias kasutatakse basiiliku teed imetavate emade poolt rinnapiima stimuleerimiseks ja vereringe parandamiseks. Mõnes kultuuris vähendavad basiiliku lehed putukahammustustest tingitud sügelust ja turset. Kuivatatud basiilikut kasutatakse erinevate liha-, kala-, salati- ja kastme maitsestamiseks. Kuivatatud basiiliku teed kasutatakse sageli ergutava taimeteena. Valage 2 teelusikatäit kuivatatud basiilikut tassi (250 ml) keeva veega ja katke 4–8 minutiks vastavalt oma maitsele. Seda kasutatakse pestokastme aluseks ja see lisab erilise maitse salatitele, pastadele, pitsadele ja muudele roogadele. Pakendamine: 250g, 500g ja lahtiselt
Kuldbaar

Kuldbaar

Kuldvits on populaarne koostisosa taimsetes toidulisandites ja tees. Seda kasutatakse kõige sagedamini kuseteede tervise parandamiseks ja põletiku vähendamiseks. Uuringute kohaselt on sellel liigisel suured tervisehüved ning arvatakse, et see vähendab põletikku, toetab kuseteede tervist ja ennetab või vähendab vanade, halvasti toimivate naharakkude kogunemist. Kõige populaarsem on kuldvitsa tee valmistamine. Vala 2 teelusikatäit tassi (250 ml) keeva vee peale ja kata 10–15 minutiks, seejärel kurna. Pakend: 250g ja lahtiselt
Lavendel

Lavendel

Kasud: öeldakse, et lavendel omab palju kasulikke toimeid. Lavendel on laialdaselt kasutusel ärevuse, stressi ja unetuse vastu. Seda kasutatakse ka depressiooni, dementsuse, operatsioonijärgse valu ja paljude teiste seisundite vastu. Taim on väga hinnatud iluhooldustes ja nahahoolduses ning seda kasutatakse sageli lõhnades ja šampoonides, et aidata nahka puhastada. Toitudes ja jookides kasutatakse lavendlit aroomikomponendina. Kasutamine: lavendlit kasutatakse kõige sagedamini aroomiteraapias ja dekoreerimisel ning seda võib kasutada ka tee ja toidu valmistamiseks. Pakend: 250g ja lahtiselt
Honeybush

Honeybush

Benefici: Honeybush on taim, mis kuulub Fabaceae perekonda ja pärineb Lõuna-Aafrika põõsastest. Sellel on väga õrn ja maitsev magus maitse. Teed on kasutatud mitmesuguste vaevuste raviks alates 19. sajandi algusest. Enamik selle potentsiaalsetest tervisehüvedest on seotud selle antioksüdantse toimega. Kasutamine: kuivatatud Honeybushi taim on populaarsem tee leotamiseks. Vala 2 teelusikatäit tassi (250 ml) keeva vee sisse ja lase tõmmata 3-5 minutit vastavalt maitse-eelistustele. Soe tass seda teed võib saada osaks sinu õhtusest rutiinist või võid selle valada klaasi täis jääd, et valmistada jahedat teed. Pakend: 125g, 250g ja lahtiselt
Mooruslehed

Mooruslehed

Mulberry puud toodavad marju, mis on hinnatud kogu maailmas ja mida peetakse sageli supertoiduks, kuna need sisaldavad suures koguses vitamiine, mineraale ja võimsaid taimseid ühendeid. Siiski ei ole puu ainus osa mulberry puust, millel öeldakse olevat tervisele kasu. Sajandeid on selle lehti kasutatud traditsioonilises meditsiinis loodusliku ravimina erinevate seisundite raviks. Öeldakse, et see avaldab positiivset mõju veresuhkru ja insuliini tasemele. Lisaks usutakse, et see vähendab ateroskleroosi riske, vähendades kolesterooli oksüdeerumist veresoonetes. Samuti öeldakse, et see aitab ennetada diabeeti, piirates monosahhariidide suurte koguste vereringesse sisenemist. Kasutamine: mulberry lehti kasutatakse peamiselt tee valmistamiseks. Vala 1 teelusikatäis tassi (250 ml) keeva vee peale ja kata 3-5 minutiks vastavalt oma maitsele. Pakend: 125g, 250g ja lahtiselt.